Sandra

Passie en motto

Coachen en het delen van mijn kennis is mijn passie. Daar doe ik het allemaal voor. Heerlijk! Anderen inzichten in hen zelf laten krijgen en technieken meegeven die ze zelf thuis ook kunnen toepassen. Het beste uit je zelf halen is mijn motto. De combinatie van analytisch denken, coaching en EFT is wat mij uniek maakt. Focus op de toekomst en wie je wilt zijn en daarbij zorgen dat je verleden is niet in de weg zit.

Opleiding

Mede door mijn opleiding Technische Informatica in Delft ben ik heel praktisch en analytisch ingesteld. Ik leerde om structuur aan te brengen, processen te definiëren, doelen te bepalen en deze om te zetten in een plan en de resultaten te halen.

Coachen

In mijn werk ben ik in aanraking gekomen met het coachen en heb in 1999 intern een opleiding hiervoor gedaan. Sindsdien vind ik het heerlijk om door het coachen anderen hun kracht te laten vinden en die op de juiste manier in te zetten.

Maleisië

Tijdens mijn werk in Maleisië ontmoette ik Master Dhyan Vimal. Hij leerde mij om terug te komen bij mijzelf en altijd het beste uit mijzelf te halen. Dat werd de basis voor mijn werk als coach.

EFT (Emotional Freedom Techniques)

In 2016 kwam EFT op mijn pad. Toeval bestaat niet, zeg ik altijd. Door EFT kan ik nu hier staan en de dingen doen die ik wil doen. Mijn ervaring met EFT wil ik delen en daarmee anderen helpen om met trauma’s en negatieve emoties om te gaan en op te lossen.

Power Tapping

Ik combineer EFT met coachen en noem het Power Tapping. Inmiddels organiseer ik Power Tapping Retreats en Power Tapping Meditaties. Ik geef Power Tapping Sessies en Power Tapping Workshops. Meer informatie kan je via Live Your Choice vinden.