De deelnemers – 2 maanden verder en nu?

Geplaatst op 22-05-2020

Met 2 deelnemers zijn we 2 maanden geleden gestart. Waar stonden ze toen en waar staan ze nu? Bekijk de video over hoe het met hen gaat.

Zo mooi om te zien. Ze kwamen van ver, heel ver. Nu kunnen ze meer dan ooit van het leven genieten, de Happy Side of Life. En dat niet alleen, ze kunnen er voor hun dierbaren zijn. Vanuit hun kracht.

Maand 3. Op dit moment kunnen we een week tussen de Power Tapping Sessies overslaan, ofwel elke 2 weken 1 sessie. De deelnemers worden zelfstandiger, ze zijn meer eigen met EFT (net als tandenpoetsen, elke dag even Tappen) en de grootste situaties zijn getackeld, geneutraliseerd. Die staan niet meer in de weg. Mochten ze iets tegenkomen, dan kunnen ze de strippenkaart gebruiken en mij bellen voor een afspraak.

Op dit moment maken we ook weer plannen om met een kleine groep nieuwe deelnemers te starten in juli. We hebben al aanmeldingen, dus we starten in ieder geval. Heb je interesse, wil je meer weten? Dan hoor ik graag van je! Liefs Sandra

P.S. Bericht aan Ton en Nellie: Zo mooi om jullie meer en meer in jullie kracht te zien staan. Complimenten voor het harde werken. En met groot succes, Liefs van mij