De deelnemers – De tweede groep

Geplaatst op 05-10-2020

Ik schreef in de nieuwsbrief van maart het volgende:

“Voor de Dissolving Trauma Documentaire is gestart met het filmen. Echter in deze tijd hebben we alleen Online Power Tapping Sessies. Met een paar deelnemers zijn we nog niet gestart en hopen we dat we in juni snel met de interviews en de eerste sessie kunnen starten. Ook zal dan de eerste groepsdag worden georganiseerd.”

De eerste groep met Ton en Nellie zijn we doorgegaan en hebben elk 1 keer van de strippenkaart gebruik gemaakt. Bravo! Strippenkaart? Ja, na 3 maanden intensieve Power Tapping Sessies zijn ze sterk genoeg om zelf verder te kloppen. Mochten ze tegen iets aanlopen waarbij ze vinden dat het ‘te groot’ is om alleen te doen, dan gebruiken ze de strippenkaart voor een sessie. Ze hebben beiden zo’n vooruitgang geboekt. In het filmpje is het van 2 maanden (8 sessies) vastgelegd. Deze week worden ze gefilmd, dan is het ruim 6 maanden geleden dat ze begonnen zijn. Ik ben trots op hen.

De tweede groep is begin juni gestart: 3 deelnemers worden gefilmd en 2 deelnemers niet (hun voortgang wordt wel meegenomen in de documentaire).

Sommigen van hen staan nu op het punt om hun vleugels uit te slaan en anderen wachten er nog even mee. De voortgang van 2 deelnemers staat nu ook op YouTube. Ook nu weer wow! Dat ze een voorbeeld mogen zijn voor vele anderen bij het verlagen van hun stress! Tja, dat is ook één van de doelen van de Documentaire.

Om de resultaten nog meer inzichtelijk te krijgen, werk ik samen met het Erasmus MC in de afgelopen 2 of 3 maanden. De 7 deelnemers krijgen deze week de tweede haarknipbeurt. Daarnaast hebben we 10 personen gevonden die graag onze ‘controle’ groep wil zijn. Nogmaals dank!