Online Power Tapping Meditatie

Wekelijks is er op donderdagavond Online Power Tapping Meditatie via Zoom (alleen klikken, geen account nodig).

We beginnen met onze ademhaling om terug te komen in onszelf en de omgeving even te laten voor wat het is. EFT gebruiken we om elke keer iets los te laten en tot rust te komen. Door geleide meditatie waarbij ik juist EFT gebruik, ben je in staat om je negativiteit te laten gaan en kom je in je kracht terug.
Door deze meditatie kan je heerlijk de stress van de dag laten varen en doe je nieuwe energie op. Je maakt het persoonlijk doordat je met je eigen situatie aan de slag gaat. Daarnaast leer je gelijk de basis van EFT en hoe je het zelf kan toepassen.

Testimonials

Christina
“De thuissituatie was zodanig veranderd in deze Corona tijd, dat de Online Power Tapping Meditatie hielp om de stress hierbij te verminderen.”

Sonja
“Ik ervaar meer rust na de Online Power Tapping Meditatie. Voor het eerst 6 uur aan een stuk ‘s nachts kunnen slapen. Heerlijk!”

Claudia
“In het begin van de Online Power Tapping Meditatie dacht ik dat ik relaxed was. Ik heb op mijn eigen specifieke situatie geklopt om zo mijn eigen weerstand te verhogen. Het bleek dat mijn stressintensiteit 2 punten waren verminderd. En ik sliep er daarna ook heerlijk op.”

Marij
“Voor de Online Power Tapping Meditatie voelde ik de angst voor ‘wanneer ik het virus krijg’. Nu kan ik makkelijker omgaan met de verhalen van anderen. De intensiteit was van een 7 naar 2 gegaan. Ik volg met regelmaat de Meditatie op mijn mobiel (YouTube Dissolving Trauma). En ik klop zelf wanneer ik me niet goed voel. Daardoor kan ik vanuit mijn kracht en niet vanuit ellende of angst reageren.”

Mirjam
“De Online Power Tapping Meditatie helpt me om bij mezelf te blijven.”

Aanmelden

Lijkt het je wat? Meld je aan door een email te sturen naar meditatie DT of meditatie LYC. Je kan ook onderstaande gegevens invullen en die versturen.

Per email ontvang je een link van Zoom voor de meditatie.

Be on the Happy side of Life.

Wanneer doe je mee?
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Email*